Napa Pilih Kita

Profesional

Teknologi Cerdas Jiangxi Dele duwe tim sing kuwat lan profesional sing fokus ing mesin produk kain Non-tenunan lan produk sing nggawe mesin pakai luwih saka 15 taun.

ketua kita Mr.Zheng zhigang uga dadi kepala insinyur utama, dianugerahi pirang-pirang paten

Kita duwe luwih saka 30 desainer mesin mesin pengalaman sing sugih, luwih saka 20 insinyur sing duwe paspor lan pengalaman layanan sing luar negeri sing sugih.

Manajer penjualan paling ora duwe pengetahuan lan pengalaman industri mesin 7 taun mula bisa ngerti apa sing dikarepake lan menehi proposal mesin kanthi akurat.

Layanan Siji-mandeg

Kita dadi pemimpin proposal lan ngetrapake konsep layanan "proyek turnkey" ing industri iki. Produk kalebu saka mesin nggawe produk Non-anyaman nganti mesin kemasan supaya pelanggan bisa seneng layanan mandheg. Kita bakal tanggung jawab kanggo kinerja lan kualitas mesin garis lengkap lan nyegah perselisihan ing antarane para pemasok mesin liyane.

Kita duwe macem-macem mesin kanthi kapasitas produksi sing beda-beda, derajat otomatisasi sing beda supaya kabeh pelanggan bisa nemokake mesin sing paling cocog sing cocog karo skala lan kapasitas dhewe.

Filsafat perusahaan sing kuwat

Konsep Teknologi DelE "Kredit lan Kualitas minangka umur perusahaan". Kanthi jaminan kualitas, kita wis menehi rega sing paling apik kanggo para pelanggan.

Sistem layanan sawise lengkap lan stabil njamin manawa pelanggan bisa nemokake manajer sales lan insinyur kanthi cepet lan tim kita bakal mesthi ndhukung sampeyan liwat telpon, email, utusan cepet manawa tuku suku cadang utawa pemecahan masalah mesin. Ora ana kuwatir babagan layanan purna jual.