mesin wipe udan

  • DL- Single packing

    DL- Kemasan siji

    Mesin kabeh dikontrol dening kontrol mikrokomputer mesin kemasan. Bisa digunakake kanggo ngganti kacepetan konversi frekuensi tanpa langkah, pangowahan tanggal produksi, nomer batch, lan liya-liyane.

  • DL- Semi-auto wet tissue production line

    DL- Baris produksi jaringan basah semi-otomatis

    Karakteristik utama Prinsip kerja piranti, Panganan bahan baku- Lipat-Counting-Cutting-Output produk rampung. Dilengkapi rong set piranti kontrol ketegangan, Mesthekake produk lempitan ukuran lan stabilitas. Kanthi tilepan multi fungsi, bisa nggawe macem-macem cara lempitan. Dilengkapi karo fungsi pancacahan infra merah, bisa nyetel jumlah potongan sing miturut syarat. 6. Papan meja lan kontak sing digunaake nggunakake stainless steel. Dilengkapi karo ...
  • DL-Z80 Automatic baby wipes making machine

    DL-Z80 Mesin pembersih bayi sing otomatis

    1 Ngolah bahan baku: kain ora tenunan; panas digulung; kain; kain akupunktur, malah ngusap tisu. 2 Jinis produk: tisu bayi, tisu bayi, tisu lan tisu perawatan wanita ngresiki lsp. Ukuran produk lan cairan bisa diatur. 3. Gesper jinis gesper: saka volume akeh potongan otomatis sing ora dirajut, lempitan otomatis gesper, cairan otomatis, ngetung otomatis, tumpukan otomatis, produk output otomatis, kemasan otomatis, nyetak kanthi otomatis ...
  • DL-Z200 BABY WET TISSUE(1-30pcs)

    DL-Z200 BABY WET TISSUE (1-30 pcs)

    Parameter Utama

    1. pasokan listrik: telung tahap 380V, 50Hz

    2. daya: 15KW

    3. Ukuran mesin: 5000X1300X200mm (L * W * H)

    4. Ukuran jaringan udan (mm) non lempitan: (150-200) x (140-200) mm (LXW)

    5. Ukuran lipatan jaringan basah (mm): (75-100) x (60-80) mm (LXW)

    6. Ukuran kemasan: 5-30 pcs

    7. Kacepetan produksi: 300-500 pcs / menit

    8. Spesifikasi bahan baku

    9. Film kemasan, jembaré 80280 Diameter ≤400

    10. Spunlace, Jembar = 140-200, Diameter ≤1000

    11. Label: Jembar≤70 Diameter ≤300

    12. Cara lipat: lempitan Z / W

  • DL-220 Alcohol Cotton Sheet Packaging Machine

    Mesin Kemasan Lembar Katun Alkohol DL-220

    (Ukuran standar mbukak 60 × 30, lempitan 30 × 30 utawa 30x30 lapisan dilapisi produk, ukuran liyane bisa disesuaikan, lan ukuran paket ora bisa diganti yen wis diatasi)

    ● Operasi antarmuka operasi layar tutul warna; sistem servo drive; Kontroler sing bisa diprogram PLC kanthi cerdas ngontrol operasi kabeh mesin, panganan film sing tepat, transmisi lembaran katun sing stabil, lan potongan tas sing tepat.

    ● Pompa cair sing diimpor, jumlah cairan sing ditambahake disetel langsung ing layar tutul.

    ● Ing premis volume cairan dhuwur, panyegelan ketat, ora ana bocor, utawa ora ana gelembung

    ● Operasi stabil kabeh mesin, output dhuwur: 280-350 tas / menit