slitting rewinding

  • DL – F3500 Slitting Rewinding machine

    DL - Mesin Rewinding Slitting F3500

    Daya: 12.5kw

    Tegangan: 220V / 380v / 50hz 3 phase

    Kapasitas: 100-350m / min

    Ukuran: 5.5 * 4.2 * 2.1m

    Bahan baku: spunlace, spunbond, meltblown, lsp

    Dianggo: pabrik Nonwoven

    Panggonan asli: Shangrao, Jiangxi

    Garansi: 12 + 1 wulan

    Bingkai mesin: 45 # baja

  • DL-F850 SMT rewinding machine

    Mesin rewinding DL-F850 SMT

    1. Prinsip apa sing digunakake ing peralatan: dipakan otomatis → disinkronake → motong nganggo agul-agul bunder → ngetung otomatis → rewinding otomatis; 2. Piranti kasebut nggunakake alat pakan otomatis pneumatik, bobot bantalan maksimal udakara 350Kg (10-80gsm), lan operasi iki gampang lan trep 3. Peralatan kasebut bisa ngolah macem-macem spun laced nonwoven; kain pulp kayu; kain jarum lan produk liyane. 4. Bahan baku dikirim sabuk kanthi sinkronisasi kanggo ...