R&D lan pabrik

team (2)

Kita duwe tim R & D sing kuwat lan profesional sing fokus ing mesin produk sing ora ditenun lan mesin nggawe jaringan basah luwih saka 15 taun. Kanthi pengalaman sing sugih lan akrab karo proses manufaktur lan proses produksi industri kain non-anyaman.

Ketua kita Mr.Zheng zhigang uga kepala insinyur utama. Kita duwe 3 insinyur senior, 15 pimpinan Shift, Luwih saka 60 buruh.

Kita duwe luwih saka 50 paten penemuan peralatan produk Non-tenunan lan teknologi mesin slitting panas.