Produk

  • DL–Z1 Under-pads making machine

    DL-Z1 Under-pads nggawe mesin

    Prinsip operasi peralatan: 3 gulungan bahan mentah pakan- -pengiriman kain- -gluing panas leleh- -lempitan longitudinal- -potongan lembaran- -lipat melintang 3 kali- -lipat lengkap- -conveyor menyang mesin kemasan-kemasan lengkap.mesin lempitan otomatis (pet pet, dental mat mesin lempitan, bed sheet bath andhuk lempitan mesin, medical sheet lempitan machine) 1. Kinerja, struktur lan karakteristik saka peralatan: 1. Prinsip kerja saka peralatan: ngaturaken → vertikal vertikal.. .
  • DL-C600 Interlock Non-woven Folder  machine

    DL-C600 Interlock non-woven Folder mesin

    Kinerja peralatan lan karakteristik struktur: 1. Dimensi: 4300mm * 1650mm * 2000mm Jembar Efektif: 600mm 2. Teknis Mekanik: A. Mesin iki kanggo ngethok kain non-dirajut liwat roller piso spiral, lan sacara interaktif dilipat dadi rantai persegi panjang. kain non-dirajut B.Mesin iki adopts vakum adsorption otomatis pamisah lan ngetang fungsi, kang nduweni kaluwihan saka kacepetan dhuwur, rapi lempitan lan operasi gampang C.Variable produk jembaré (siji saka 3 baris utawa metu saka 4 baris)...
  • Automatic Disposable Compressed Face Towel Making Machine

    Mesin Nggawe Towel Rai Dikompres Otomatis

    Katrangan Mesin Iki minangka peralatan kanggo ngasilake andhuk pasuryan sing dikompres.Mesin kasebut nggunakake PLC lan motor servo kanggo ngontrol operasi lan nggunakake motor servo ngontrol silinder kanggo ngrampungake kompres saka siji wektu saka bahan mentah.Efisiensi produksi dhuwur banget lan kanthi efektif nyuda biaya tenaga kerja amarga siji operator bisa ngoperasikake macem-macem piranti.1.2 Parameter Teknologi Mesin Nomer Model Mesin: DL-C300 Mode Kontrol: Kontrol PLC Ukuran Mesin (m...
  • DL-V290 Automatic Non-woven Dust/Filter Bag Making Machine

    DL-V290 Otomatis Non-woven Debu / Filter Bag Making Machine

    Ciri utama: 1.Mesin iki utamané dipigunakaké kanggo gawé tas bledug non-dirajut lan tas Filter online karo holes.The punched tas duwe pinggiran nglereni rapi lan kekuatan sealing dhuwur.2. Proses: feed bahan-pola printing--ultrasonik embossing--terus punched--sisi sealing--dawa nglereni--otomatis tumpukan 3. Mesin bisa dilengkapi maksimum 8 set bahan baku dipakani Unit, mechanical tension nyetel sistem , EPC manual (tepi ...
  • Nonwoven Perforating Slitting Rewinding Machine

    Nonwoven Perforating Slitting Rewinding Machine

    Karakteristik kinerja Mesin Rewinding lan Perforating Otomatis nggunakake pemrograman komputer PLC lan teknologi deteksi otomatis.Kontrol frekuensi, penyesuaian variabel terus-terusan, rem elektronik.Antarmuka manungsa-mesin lan piranti macem-macem fungsi;Pukulan Rewinding Otomatis tinimbang puter maneh manual sekunder manual lan semi-otomatis sadurunge.Ngapikake efisiensi, Ngurangi jumlah tenaga kerja lan masalah upah buruh.Iku langsung relevan ...
  • DL-SQ Square type makeup remover cotton pads machine

    DL-SQ Square jinis mesin makeup remover kapas bantalan

    1. Prinsip kerja saka peralatan: unwinding otomatis → embossing → slitting longitudinal → ngiris horisontal → ngetung swing kiwa lan tengen → output susunan, kanthi otomatis.2. Sumber punika 380V;Frekuensi punika 50Hz;Total daya 5.5kw.3. Kapasitas: 1800-2000pcs / min 4. Jembar maksimal efektif: 900mm, Ukuran produk: 50 * 60mm (ukuran embossing die tetep) 5. Peralatan dilengkapi karo 3 spiral presisi dhuwur oksidasi aluminium alloy kisut-njabut rol kanggo mbuwang r ...
  • Adjustable Nonwoven rolls perforating, slitting & rewinding machine

    Mesin gulung Nonwoven sing bisa diatur perforating, slitting & rewinding

    1. Panjaluk mesin: embossing, perforating, counting, slitting & rewinding.2. jembaré efektif saka bahan mentahan punika 1850mm, lan diameteripun maksimum bahan mentahan punika 1000mm.3. Piranti kasebut kanthi otomatis mandheg fungsi (sinar infra merah), daya 3,5 KW.4.Rewinding roller wis langkah kurang piranti kang bisa nyetel kacepetan muter maneh.5.Pakan bagean wis amba tali nransfer piranti, lan dilengkapi langkah kurang tensile nyetel piranti, pneumatic sinkron nransfer.Wis bener lan tusuk ...
  • Automatic Nonwoven Bed Sheets Folding Making Machine

    Otomatis Nonwoven Bed Sheets Folding Nggawe Machine

    Parameter produk Model DL-F2200 Power supply 380V/50HZ Power 8.5KW Kacepetan optimal 60-80pcs/min Ukuran mesin 10500*2400*2650mm Bobot 3500KGS Fitur Utama 1.1 Persyaratan peralatan: Piranti bisa ngolah kabeh jinis udhara panas, non-wovenlace kain, kain sing digulung panas;kain akupunktur, kain spunbond, SMS, kertas-plastik lan bahan baku liyane.1.2 Prinsip kerja peralatan: Lipatan longitudinal → dawa potong kanthi otomatis → Lipatan transversal ...
  • Automatic nonwoven folding & cutting machine

    Mesin lipat & pemotong nonwoven otomatis

    1. 600mm ukuran mesin lempitan: bab 4.80*1.30*1.80m (L * W * H).2. Bisa ngolah: a.spunlace Nonwoven;b.Nonwoven kaiket kimia;c.jarum-punch Nonwoven;d.kertas Air-glethakaken, etc. 3. Kinerja mesin: A. lempitan;B. nglereni, nggunakake band-saw kanggo Cut kain lempitan kang wis rapi nglereni sudhut;C. Pneumatic ngetang irisan.Sampeyan bisa nyetel nomer sing dikarepake;D. kacepetan kurang mlaku lan kacepetan dhuwur mlaku bisa diatur dening langkah kurang kacepetan piranti nyetel;E. Cara lempitan dadi...
  •  Bed Sheet Machine Bed Sheet Folding Machine Disposable Non-woven Fold Folder Nonwoven Medical bed sheet cover making machine

    Mesin Sprei Sprei Mesin Lipat Sekali Pakai Non-woven Folder Lipat Nonwoven Medis bed sheet cover mesin nggawe

    Kacepetan 60-80pcs / min Tegangan 380V 50HZ Daya 6.5kw Bobot Mesin 5000kgs Ukuran mesin 9900 * 2800 * 2150mm (L * W * H) Dimensi produksi bisa diatur
  • Multi-size Folded Tablecloth Machine Surgical Drape And Bed Sheets Folding Machine

    Multi-ukuran Dilipat Tablecloth Machine Surgical Drape Lan Sprei Folding Machine

    Tipe DL-1000 Kacepetan produksi 50-80pcs/min Efektif lempitan kosok 1000mm Sumber listrik 380v/50Hz Total daya 8.5kw Dimension 5.62*1.2*2.8m Bobot 3500kg Karakteristik utama 1. Piranti adhedhasar introduksi saka negara manca, lan iku riset lan pangembangan produk saka mesin lipat gedhe 2. Piranti kasebut bisa mbaleni bahan mentahan melu vertikal, nglereni, banjur melu horisontal, sepisan utawa kaping pindho.sawise ngitung otomatis, otomatis ...
  • Non-woven Needle Punched Cleaning Mop Folding Cutting Machine

    Non-woven Jarum Punched Cleaning Mop Folding Cutting Machine

    Mesin iki profesional kanggo nggawe tisu pembersih Nonwoven sing dilipat.Wis kapasitas prodhuksi dhuwur lan stabilitas mlaku.1. 380mm ukuran mesin lempitan: bab 3.5*1.0*1.7m (L * W * H).2. Jembar maksimum saka bahan mentahan bisa panganan punika 400mm.3. Bisa proses: A. spunlace Nonwoven;B. Nonwoven terikat kimia;C. jarum-punch Nonwoven;D. Air glethakaken kertas, etc. 4. Ing sawetara saka gravitasi tartamtu bahan baku punika 30-150g / m2.5. Kinerja mesin: A. printing;B. lempitan;C. Ngethok;(u...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita