Kesalahan nggulung mundur

  • DL-F1200 Perforating Slitting Rewinding  machine

    Mesin Rewinding Slitting Perforating DL-F1200

    1. peralatan kanthi otomatis baris, count, slitting, nduwurke tumpukan bebarengan. Lumahing pungkasan tingkat apik. 2. peralatan kasebut dilengkapi piranti ngetung dobel otomatis infra merah lan fungsi mandeg otomatis. 3. peralatan kanthi piranti distribusi otomatis pneumatik, poros pneumatik kanthi otomatis, sabuk lebar pneumatik kanthi piranti transmisi sinkronis, gulung alat angkat pneumatik otomatis, piranti seluler, pamisahan pneumatik babagan pengeboran spiral nyata, cahya lan ...
  • DL- 1-8 Rolls super soft towel rewinding machine

    DL- 1-8 Nggulung mesin rewinding andhuk super alus

    Bisa nggawe produk andhuk alus sing bisa digunakake. Cocog kanggo kabeh jinis spunlace kain sing ora ditenun: kayata gandum rata, bolong bolong, mutiara gedhe, mutiara cilik, gandum EF lan macem-macem kain proses jacquard.

  • DL- 1-5 Rolls super soft towel rewinding machine

    DL- 1-5 Nggulung mesin rewinding andhuk super alus

    Mesin iki bisa ngolah produk andhuk empuk, kayata: andhuk resik, andhuk rai, gulung andhuk alus lan produk liyane. Cocog kanggo kabeh jinis spunlace kain sing ora ditenun: kayata gandum rata, bolong bolong, mutiara gedhe, mutiara cilik, gandum EF lan macem-macem kain proses jacquard. Iki minangka kapasitas produksi paling cepet lan peralatan produksi paling efisien ing pasar.