mesin rewinding slitting perforasi

  • automatic nonwoven roll to roll perforation slitting rewinding machine

    gulung nonwoven otomatis kanggo muter mesin rewinding perforasi

    Mesin iki digunakake ing bahan nonwoven, kayata spunbond, spunlace, meltblown. Dhaptar kanggo muter perforasi, slitting, rewinding. nampa selaras.

  • DL – F3500 Slitting Rewinding machine

    DL - Mesin Rewinding Slitting F3500

    Daya: 12.5kw

    Tegangan: 220V / 380v / 50hz 3 phase

    Kapasitas: 100-350m / min

    Ukuran: 5.5 * 4.2 * 2.1m

    Bahan baku: spunlace, spunbond, meltblown, lsp

    Dianggo: pabrik Nonwoven

    Panggonan asli: Shangrao, Jiangxi

    Garansi: 12 + 1 wulan

    Bingkai mesin: 45 # baja

  • DL-F850 SMT rewinding machine

    Mesin rewinding DL-F850 SMT

    1. Prinsip apa sing digunakake ing peralatan: dipakan otomatis → disinkronake → motong nganggo agul-agul bunder → ngetung otomatis → rewinding otomatis; 2. Piranti kasebut nggunakake alat pakan otomatis pneumatik, bobot bantalan maksimal udakara 350Kg (10-80gsm), lan operasi iki gampang lan trep 3. Peralatan kasebut bisa ngolah macem-macem spun laced nonwoven; kain pulp kayu; kain jarum lan produk liyane. 4. Bahan baku dikirim sabuk kanthi sinkronisasi kanggo ...
  • DL-F1200 Perforating Slitting Rewinding  machine

    Mesin Rewinding Slitting Perforating DL-F1200

    1. peralatan kanthi otomatis baris, count, slitting, nduwurke tumpukan bebarengan. Lumahing pungkasan tingkat apik. 2. peralatan kasebut dilengkapi piranti ngetung dobel otomatis infra merah lan fungsi mandeg otomatis. 3. peralatan kanthi piranti distribusi otomatis pneumatik, poros pneumatik kanthi otomatis, sabuk lebar pneumatik kanthi piranti transmisi sinkronis, gulung alat angkat pneumatik otomatis, piranti seluler, pamisahan pneumatik babagan pengeboran spiral nyata, cahya lan ...
  • DL- 1-8 Rolls super soft towel rewinding machine

    DL- 1-8 Nggulung mesin rewinding andhuk super alus

    Bisa nggawe produk andhuk alus sing bisa digunakake. Cocog kanggo kabeh jinis spunlace kain sing ora ditenun: kayata gandum rata, bolong bolong, mutiara gedhe, mutiara cilik, gandum EF lan macem-macem kain proses jacquard.

  • DL- 1-5 Rolls super soft towel rewinding machine

    DL- 1-5 Nggulung mesin rewinding andhuk super alus

    Mesin iki bisa ngolah produk andhuk empuk, kayata: andhuk resik, andhuk rai, gulung andhuk alus lan produk liyane. Cocog kanggo kabeh jinis spunlace kain sing ora ditenun: kayata gandum rata, bolong bolong, mutiara gedhe, mutiara cilik, gandum EF lan macem-macem kain proses jacquard. Iki minangka kapasitas produksi paling cepet lan peralatan produksi paling efisien ing pasar.

  • DL – Ultrasonic laminating machine

    DL - Mesin laminasi ultrasonik

    Daya: 8,5kw       

    voltase: 380v / 50hz 3phase

    Kapasitas: 10-90M / min

    Ukuran: 6.5 * 1.9 * 1.85m

  • DL – Gluing Laminating machine

    DL - Mesin Laminasi Gluing

    Katrangan Piranti

    Rewinder senyawa bahan dobel nggunakake bahan baku kain sing ora ditenun, yaiku rong jinis bahan baku ing alat ikatan lem. Kain sing ora ditenun dikendhaleni kanthi mekanisme kontrol ketegangan, mekanisme penyemprotan lem ditutup kanthi merata, lan mekanisme pengeditan dipasang ing gulungan.

    Kecepatan produksi normal mesin yaiku 50-100 m / menit (gumantung karo karakteristik macem-macem bahan baku)

  • DL-ZF1200 Embossing rewinding machine

    Mesin rewinding Embossing DL-ZF1200

    1. Proses produksi: Panganan -conveying -embossing-perforating-slitting-rewinding. 2. Peralatan duwe piranti panganan otomatis, menyang piranti sing bisa nyangga bobot paling gedhe 600KG (10-80gsm) 3. Piranti kasebut kanthi rong set sistem kontrol ketegangan hemat energi, bisa miturut beda-beda, tanpa bahan baku ketegangan ngaturake bagean saka sinkronisasi nyetel saben ketegangan, nggawe dicocogake karo macem-macem bahan. 4. Iki dilengkapi rong gulung embossing ...