Sejarah Kita

2009-2013

history (1)

Gudang pertama, mung 300 m

2014

history (2)

Pendahulune 2014 perusahaan Dele pindhah menyang paket industri Pingyao kutha Hangzhou, provinsi Zhejiang

2015

history (3)

Rawuh ing pameran Shanghai

2017

history (4)

Rawuh ing pameran Shanghai

2018

history

Pejabat pamrentah kutha Dexing mriksa alamat anyar perusahaan (taman industri Eco-industri Xiangtun, kutha Dexing).

Sekretaris partai kotamadya Guo Feng, sekretaris pejabat komite partai kotamadya mriksa kemajuan proyek, menehi teknologi cerdas Jiangxi Dele., LTD., Ketua Zheng Zhigang ngalem banget, matur nuwun marang Zheng Zhigang, kanggo ndhukung proyek investasi pamrentah Dexing, uga matur nuwun dheweke nggawe investasi ing Dexing, nggawe kesempatan kerja.

2020

history (6)

Lokakarya lan area kantor perusahaan wis rampung, kanthi investasi udakara 150 yuta RMB, Total lahan pabrik udakara 50 hektar, area lokakarya pabrik luwih saka 30.000 meter persegi, duwe 12 lokakarya produksi standar, dilengkapi Lokakarya mesin CNC, gudang suku cadang, lan lokakarya Produksi perakitan, lsp.

2020

history (8)

2020 sing melu pameran Shanghai