Gulung tanpa tenunan menyang mesin sheet

  • DL-SL1000 Non-woven sheet cutting machine

    Mesin pemotong sheet Non-anyaman DL-SL1000

    1. Piranti kasebut dikontrol layar tutul komputer, lan motor servo digunakake kanggo mesthekake yen permukaan produk ora kena deformasi tarik, maju kanthi kacepetan seragam, lan nyetel dawa bagean sing sawenang-wenang. 2. Piranti ngeculake dilengkapi piranti kontrol ketegangan sabuk gantung. 3. Platform pakan rampung peralatan dilengkapi sistem angkat otomatis 4. Piranti kasebut dilengkapi udakara 10 rol kerut (Miturut panjaluk), Ing utawa ...
  • DL-Q1200 Non-woven Roll to sheet cutting machine

    DL-Q1200 Mesin tenunan gulung menyang sheet

    1. kontrol mikrokomputer inang peralatan diadopsi, dawa nglereni langsung dipotong, bisa dipotong dawa, potongan pelacak optik, lan ukuran pemotongan sing tepat. 2. Bahan pambuwang dilengkapi piranti kontrol ketegangan, nggunakake bahan towing motor mlaku, mlaku kanthi lancar. 3. Peralatan kasebut dilengkapi motor DC lan sensor kontrol fotoelektrik bermutu tinggi, supaya akurasi panganan luwih dhuwur. 4. Peralatan kasebut nggunakake konverter frekuensi kanggo ngontrol panyesuaian kacepetan, wi ...