Mesin lempitan tanpa tenunan

  • DL-Z250 Folding & Cutting machine

    Mesin Lipat & Cutting DL-Z250

    Model DL-Z250 Lipat Ukuran Produk Lipat Ukuran Produk Lipat Piranti Proses Pemotongan Kawat Presisi Tinggi Metode Lipat N, W, 1/4, Bisa Disesuaikan Program Kontrol Frekuensi Konversi Kontrol Kecepatan Gunakake Power Stepping Motor Parameter Setelan Produksi Antarmuka Man-Machine Kecepatan Produksi 300- 600 / Min Ukuran Kemasan Gumantung saka Konfigurasi, Model lan Power Set 50hz 3.5-6.5kw 380v Bobot Udakara 2800kg 1.250 mm ukuran mesin lipat: dawane 3,6 meter, jembaré 0,9 met ...
  • DL-Z230 Printing Embossing  Folding & Cutting machine

    Mesin Lipat & Cutting Embossing DL-Z230

    Model DL-ZP (100-600) Produk Ukuran Lipat 300-700mm, Bisa Disesuaikan Kanggo Lipat Produk Ukuran Lipat Piranti Proses Pemotongan Kawat Precision Dhuwur Metode Lipat N, W, 1/4, Bisa Diatur Prosedur Kontrol Kontrol Kecepatan Konversi Frekuensi Piranti Cetak Parameter Cetak Piranti Nyetel Produksi Antarmuka Mesin Kecepatan Produksi 100-600 / Min Ukuran Kemasan Gumantung karo Konfigurasi, Model lan Setel Daya 50hz 3.5-6.5kw 380v Bobot Udakara 3000kg Bobot Gumantung Ing ...
  • DL-C230  Embossing Folding & Cutting machine

    Mesin Lipat & Cutting Embossing DL-C230

    1. Nganggo mode kerja sing konsisten, rampung otomatis saka bahan baku kanthi dadi panas otomatis, lempitan, pemotongan, embossing lan pancacahan rampung. 2. Alat pemotong impor peralatan, awet lan ora gampang panas, lan dilengkapi piranti grinding otomatis. 3. Peralatan nggunakake cacah piranti pancacahan pneumatik, kanthi piranti konversi pandhuan kain positif lan negatif. 4. Piranti kanthi desain inovatif piranti lipat kanthi fungsi multi-fungsi, bisa diowahi luwih akeh produk, yaiku ...