Jiangxi Dele Technology Intelligent Co., Ltd. ngrayakake ulang taun kaping 100 nalika ngadegake Partai Komunis China

news (2)

Dele Technology mesthi ngetrapake kepemimpinan Partai kanthi sakabehe, nyedhiyakake landasan kanggo pangembangan berkualitas tinggi, lan ngupayakake pangembangan kanthi misine. Diwiwiti saka kuku nganti rampung mesin non-anyaman lan peralatan cerdas, menehi jaminan sing kuat kanggo kabeh masarakat kanggo nggawe urip sing nyenengake, trep lan berkelanjutan kanggo kabeh masarakat

Ing tanggal 1 Juli, Yu Deming, sekretaris cabang Partai Jiangxi Dele Technology Intelligent Co., Ltd., nuntun anggota cabang partai kasebut kanggo nonton siaran langsung kanggo ngrayakake ulang taun ke-100 yasan Partai Komunis China.

news (1)
news (4)

Zheng Zhigang, ketua perusahaan, ujar manawa kita kudu ngetrapake kepemimpinan Partai kanthi umum lan nerusake madege partai kasebut. Ing makarya, ora wedi kangelan, ora wedi alangan, inovasi terus-terusan, kanggo nggawe peralatan liyane, mbebasake tangan loro, kanggo entuk manfaat saka manungsa. Gawe kinerja perusahaan menyang level sing luwih dhuwur.

Kanggo sinau saka apa sing diarani Presiden Xi Jinping saka sejarah lan nggawe masa depan, kita kudu terus ningkatake proyek anyar konstruksi perusahaan kasebut. Elinga sejatine manawa wesi kudu angel, inovasi lan kualitas supaya bisa luwih apik.

news (3)

Jiangxi Dele Intelligent Technology Co., Ltd Nalika mengeti 100 taun ngadegake Partai Komunis China, anggota Partai lan karyawan perusahaan kasebut khusus diatur kanggo nonton perayaan video langsung kanggo nyebutake kekarepane ulang taun Partai lan muga-muga China anyar dadi peremajaan bangsa Tionghoa ing sangisore pimpinan Partai Komunis China. Perusahaan kita netepi kepemimpinan Partai Komunis China.


Wektu kiriman: Aug-13-2021