Melu Forum pangembangan perdagangan asing sing dianakake dening Biro Perdagangan kotamadya

    Kanggo mbantu departemen komersial kutha lan perusahaan perdagangan manca mangertos kahanan perdagangan manca saiki, nangkep lan nggunakake kabijakan perdagangan manca negara sing stabil, ningkatake tuwuhing perdagangan manca kutha lan pembangunan berkualitas tinggi, biro Perdagangan kutha kasebut dijadwalake tanggal 2-3 September ing Shangrao “kahanan bisnis perdagangan luar negeri lan pelatihan bisnis kebijakan

微信图片_20210906154926

SING sore jam 2pungkasan September lan esuk jam 3pasuryan September, kabeh staf melu)

1. Zona Ikatan Komprehensif lan Pemprosesan Kebijakan Perdagangan Publik (Pabean Shangrao) ;

2. Ngenalake kabijakan propinsi lan kotamadya kanggo ndhukung stabilitas lan kualitas perdagangan asing (Biro Perdagangan Kota)

3. Gawe peran asuransi kabijakan kanggo mbantu Shangrao mbukak level tinggi (Asuransi CITIC);

4. Manajemen Exchange Asing miturut Perdagangan (Bank Rakyat China)

5. Publisitas Kebijakan Keuangan Inklusif (Bank of China)

 

 

Jiangxi Dele Intelligent Technology Co., Ltd sing nekani rapat kasebut, Kanggo nanggepi panggilan pamrentah, lan aktif ningkatake pangembangan bisnis perdagangan luar negeri。微信图片_202109061549263


Wektu kiriman: Sep-06-2021