Kabar

  • Fight the Corona-Dele Intelligent Technology Company in action

    Nglawan Perusahaan Teknologi Cerdas Corona-Dele ing tumindak

    Kutha siji, siji ati!Iman sing mantep, makarya bebarengan ing wektu kangelan, nyawiji dadi siji, pangayoman ngelmu, kanggo nindakake pakaryan apik saka pangayoman dhiri iku kanggo care kanggo wong liya. Ing wayah sore tanggal 30 Oktober, sanalika nampa pengumuman babagan kahanan epidemi Yan shan, Jiangxi Dele Intelligent Tec...
    Waca liyane
  • Pambuka perusahaan

    Jiangxi Dele Intelligent Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2010. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, perusahaan kita wis ditingkat ing antarane industri peralatan pangolahan kain non-dirajut ing china, lan minangka perusahaan pertama saka kain mentah sing ora ditenun. bahan, mesin produksi lan non...
    Waca liyane
  • The 4th World Cloth Conference explores a new direction for the development of the global textile industry

    Konferensi Kain Dunia kaping 4 nylidiki arah anyar kanggo pangembangan industri tekstil global

    Kanthi kahanan pamrentahan iklim global sing saya penting, ekonomi digital wis dadi mesin anyar sing nyopir pemulihan ekonomi jagad, lan puncak karbon lan tujuan netral karbon wis dadi pilihan sing ora bisa dihindari kanggo mbangun komunitas kanthi masa depan bareng kanggo manungsa. ...
    Waca liyane
  • Application of aromatic micro capsule in the textile field

    Aplikasi kapsul mikro aromatik ing lapangan tekstil

    Ing taun-taun pungkasan, kanthi pangembangan aromaterapi lan psikologi aromatik, tekstil aromatik wis diwenehi swasana ati sing nyenengake, kayata insomnia, kulit sing tenang lan fungsi perawatan kesehatan liyane. Saiki, metode persiapan tekstil aromatik utama bisa dipérang dadi rasa lan aromatik. mikro...
    Waca liyane
  • Daily maintenance of square remover cotton pad machine

    Pangopènan saben dina saka mesin katun pad remover kothak

    1. Ngresiki lan ngilangke mesin sakabèhé saben dina, mriksa apa kabel listrik sing ngeculke,Barang-barang lan aksesoris lan pribadi ngirim ora diselehake ing mesin. 2. Priksa sabuk transmisi mesin sadurunge nguripake saben dina, ora ana nyandhang, mriksa sabuk transmisi kanggo ndeleng w ...
    Waca liyane
  • Chung Yeung Festival

    Festival Chung Yeung

    Teknologi Cerdas Deli- -Ngrawat wong tuwa The Double Ninth Festival, sing saiki diarani Chung Yeung Festival.The Double Ninth Festival minangka festival tradisional bangsa Cina. Nresnani kebaktian tansah dadi kabecikan tradisional bangsa Cina sajrone limang ewu taun. Ing utawa ...
    Waca liyane
  • Jiangxi Dele Intelligent Technology Co.,Ltd Celebration The Middle-Autumn Festival

    Jiangxi Dele Intelligent Technology Co., Ltd Perayaan Festival Tengah-Autumn

     Festival Tengah-Autumn minangka salah sawijining festival tradisional Tionghoa, asring dianakake ing wulan September utawa Oktober, anggota kulawarga nyawiji lan duwe kue bulan yaiku macem-macem kue bulan, kayata pasta kacang, kuning telur utawa bentuk kue bulan bunder. minangka nglambangake acara gedhe, ing wayah sore ...
    Waca liyane
  • Attended the foreign trade development Forum held by municipal Bureau of Commerce

    Rawuh ing Forum Pengembangan Perdagangan Luar Negeri sing dianakake Biro Perdagangan Kotamadya

        Supaya kanggo departemen komersial kutha lan Enterprises perdagangan manca kanggo ngerti kahanan perdagangan manca saiki, nangkep lan nggunakake apik saka kawicaksanan related perdagangan manca stabil, ngedongkrak wutah anteng perdagangan manca kutha lan pembangunan kualitas dhuwur, kutha...
    Waca liyane
  • Jiangxi Dele Technology Intelligent Co., Ltd. warmly celebrated the 100th anniversary of the founding of the Communist Party of China

    Jiangxi Dele Technology Intelligent Co., Ltd. ngrayakake ulang taun kaping 100 taun ngadegake Partai Komunis China.

    Dele Technology tansah netepi kepemimpinan sakabèhé Partai, nyeleh dhasar kanggo pembangunan kualitas dhuwur, lan ngupaya pembangunan karo sawijining misi. Miwiti saka kuku nganti rampung mesin non-anyaman lan intelligen ...
    Waca liyane
  • Production safety is heavier than Mount Tai

    Keamanan produksi luwih abot tinimbang Gunung Tai

    Juni minangka wulan produksi safety, kabeh departemen perusahaan kita nganakake rapat produksi safety miturut pimpinan direktur pabrik! Direktur Yu Sun sijine nerusake: nyegat tugas-tugas penting, mbangun garis dhasar aman! ...
    Waca liyane
  • Scientific and technological innovation will improve production capacity

    Inovasi ilmiah lan teknologi bakal nambah kapasitas produksi

    Jiangxi Dele Intelligent Technology Co., Ltd., Kanggo nambah efisiensi produksi saben tim lan ngembangake produk anyar, kita khusus ngatur saben pimpinan tim kanggo nganakake rapat meja cilik, ngrembug babagan penanggulangan, lan ...
    Waca liyane
  • Care for workers-Dele Technology leaders visit the sick staff

    Care kanggo buruh-Dele pimpinan Teknologi ngunjungi Staff lara

    Ing Oktober 2020, garwane Xinfa Huang, karyawan perusahaan kita, sayangé didiagnosis kanker invasif payudara dobel akut. Penyakit dadakan, kahanan sing kejam lan biaya perawatan sing dhuwur nggawa tekanan ideologis sing gedhe ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita