gtag ('config', 'AW-10793310089');

Mesin pad remover makeup

  • DL-XF New Type Fully automatic Multi specification square makeup remover cotton pads machine

    DL-XF Mesin Ketuk Remover Multi Spesifikasi kanthi otomatis multi-otomatis

    1. Prinsip apa sing digunakake ing peralatan: nyopot otomatis → embossing saka baja nganti baja → slitting longitudinal → ngiris horisontal → ngetang ayunan kiwa lan tengen → output pengaturan, kanthi otomatis. 2. Sumberipun 380V; Frekuensi 50Hz; Total tenaga 4.5-7.5kw. 3. Kapasitas: 1800-2000 pcs / min 4. Lebar efektif maksimal: 900mm, Ukuran produk: 50 * 60mm (ukuran embossing die tetep) 5. Peralatan kasebut dilengkapi 3 spiral paduan oksidasi presisi tinggi sing ngilangi kerut rol kanggo ...
  • high speed square design makeup remover pads machine

    mesin bantalan dandanan remover desain kanthi kecepatan tinggi

     Kinerja lan karakteristik peralatan: 1. mode operasi sing konsisten, saka bahan baku liwat transportasi otomatis, muter, pancacahan otomatis, debit susunan susun, debit sampah, rampung otomatis. 2. peralatan kasusun saka piranti penularan press mekanik, bahan penyampaian sing stabil lan rapi lan ngeculake bahan, siji saka patang alun khusus sing dibangun mati, sing ndadekake ilang bahan mentah dikurangi minimal, biaya produk re ...
  • DL- Single Embossing makeup remover pad

    DL- Bantalan remover dandanan Embossing Single

    Bahan baku ngeculake-ngirim otomatis → embossing pemanas → stamping cutting → nduwurke tumpukan sampah otomatis, otomatis rampung. peralatan nganggo piranti embossing pemanas rol baja 1 set, kudu nyetel embossing, ora prelu embossing bisa ngunggahake gulungan embossing, kanggo nggayuh tujuan ora ana embos. (bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan) 1. perlengkapan dilengkapi karo set cetakan pemotong bulat, bahan digawe saka baja khusus berkualitas tinggi. Ya ...
  • DL -square -cut wafer makeup remover

    DL -square -cut remover wafer makeup

    1. Nganggo mode kerja sing konsisten, saka bahan baku kanthi otomatis, embossing pemanas, potongan potongan, ngatur bahan lan volume koleksi sampah, ngetung servo, rampung otomatis (miturut pola kustom panjaluk pelanggan). 2. Piranti kanthi materi press mekanik, papat klompok cetakan cetakan pisau bunder, lan dislokasi posisi pengaturan sing paling wajar (minangka domestik utama), konsumsi bahan dikurangi dadi ...
  • DL -4PY  makeup remover pad

    DL -4PY pad remover dandanan

    1. Mode operasi sing konsisten, saka bahan baku liwat transportasi otomatis, nglereni, ngitung otomatis, ngeculake tumpukan, sampah, rampung kanthi otomatis. 2. Komponen saka alat penularan press mekanik, bahan penyampaian sing stabil lan rapi lan ngeculake bahan, siji saka patang babak khusus sing nggawe mati, sing ngilangi bahan baku nganti minimal, biaya produk dikurangi, lan efisiensi produk iku umume ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita