laminasi rewinding

  • DL – Ultrasonic laminating machine

    DL - Mesin laminasi ultrasonik

    Daya: 8,5kw       

    voltase: 380v / 50hz 3phase

    Kapasitas: 10-90M / min

    Ukuran: 6.5 * 1.9 * 1.85m

  • DL – Gluing Laminating machine

    DL - Mesin Laminasi Gluing

    Katrangan Piranti

    Rewinder senyawa bahan dobel nggunakake bahan baku kain sing ora ditenun, yaiku rong jinis bahan baku ing alat ikatan lem. Kain sing ora ditenun dikendhaleni kanthi mekanisme kontrol ketegangan, mekanisme penyemprotan lem ditutup kanthi merata, lan mekanisme pengeditan dipasang ing gulungan.

    Kecepatan produksi normal mesin yaiku 50-100 m / menit (gumantung karo karakteristik macem-macem bahan baku)