gtag ('config', 'AW-10793310089');

Mesin tas saring

  • Factory Price Auto dust Cleaning Vacuum Cleaner Dust Collect filter bag making machine

    Harga Pabrik Otomatis ngresiki bledug Vacuum Cleaner Debu Ngumpulake mesin filter tas

    1, persyaratan peralatan: bisa ngasilake tas saring datar, tas saring lempitan, ujung rapi. Gamelan lan tanpa rambut. Viskositas kuwat. 2, dilengkapi 1 piranti gulung otomatis sing bisa disetel. 3, Dilengkapi karo 8 klompok piranti pemuatan bahan baku unilateral, kanthi jembaré maksimal 650mm; kanthi piranti lonjakan mekanik, lan poros munggah gas distribusi gulung lan dilengkapi piranti posisi panyesuaian goyang tangan. 4, dilengkapi supe horisontal nglacak konstan otomatis ...
  • DL-shop-vac paper 5-8gallon filter bag machine

    Mesin kantong filter 5-gallon kertas DL-shop-vac

    Karakteristik utama 1. Mesin iki biasane digunakake kanggo ngasilake kantong saringan toko-5ggallon. Kantong kasebut nduweni ujung potongan sing apik lan kekuatan panyegelan sing dhuwur. 2. Mesin kasebut bisa dilengkapi 1 set unit panganan bahan baku, sistem penyesuaian ketegangan mekanik, sistem EPC manual (kontrol posisi ujung) lan spanner panganan bahan baku cepet. 3. Mesin kasebut dilengkapi sistem transfer pemetaraan otomatis lan rong set rol penet supaya bahan mentah bisa obah sadurunge ...
  • vacuum cleaner replacement parts filter bag making machine

    mesin filter bagan saringan bagean sing luwih resik vakum

    Bagéan penggantian pembersih vakum mesin filter tas macking

    Kapasitas dhuwur

    MOQ: 1 set

    Dianggo: Kluwarga, Industri…

  • DL-V500  Vacuum cleaner filter bag Machine

    Mesin filter saringan V-cleaner DL-V500 Mesin

    Model No DL-V500 Slitting Piranti Geser Jenis Pisau Putar Perforating Perangkat Spiral Perforating Rewinding Perangkat Silinder Khusus Mencet Bahan Slitting Spun-Lace Nonwoven, Jarum-Punched Nonwoven, Non-Blown Nonwoven, Hot Sealing Nonwoven, Spun-Bond Nonwoven, Material Textile, Kertas, Etc Equipment ukuran L13.8M, W1.0M, H1.5M Motor Stepping Motor Parameter-Setting Man-Machine Interface Produksi Kacepetan 30-70meter / Min Air Compressor Disedhiyakake Dhewe ...
  • Dl-A550 Air-condition filter bag making machine

    Dl-A550 Mesin nggawe filter kahanan udara

    Mesin kasebut minangka mesin kanthi otomatis, Kalebu panganan otomatis, irisan pisau pisau, welding ultrasonik ,, koleksi produk rampung lan pancacahan otomatis. Sing digunakake ing industri filtrasi kayata filter efisiensi dhuwur. Alat rumah dll.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita