embossing nduwurke tumpukan

  • DL-ZF1200 Embossing rewinding machine

    Mesin rewinding Embossing DL-ZF1200

    1. Proses produksi: Panganan -conveying -embossing-perforating-slitting-rewinding. 2. Peralatan duwe piranti panganan otomatis, menyang piranti sing bisa nyangga bobot paling gedhe 600KG (10-80gsm) 3. Piranti kasebut kanthi rong set sistem kontrol ketegangan hemat energi, bisa miturut beda-beda, tanpa bahan baku ketegangan ngaturake bagean saka sinkronisasi nyetel saben ketegangan, nggawe dicocogake karo macem-macem bahan. 4. Iki dilengkapi rong gulung embossing ...