Mesin rewinding Embossing DL-ZF1200

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Sifat mekanik

1. Proses produksi: Panganan -conveying -embossing-perforating-slitting-rewinding.
2. Peralatan duwe piranti panganan otomatis, menyang piranti panganan sing bisa nyangga bobot paling gedhe 600KG (10-80gsm)
3. Piranti kasebut kanthi rong set sistem kontrol ketegangan hemat energi, bisa miturut macem-macem, bebas bahan baku ketegangan sing nyedhiyakake bagean-bagean sinkronisasi nyetel saben ketegangan, nggawe disesuaikan karo macem-macem bahan.
4. Iki dilengkapi rong rol embossing. Siji embossing roller sing lanang lan sing liyane wadon. Jinis embossing bisa digawe minangka panjaluk klien
5. Peralatan kanthi fungsi pneumatik, nggawe produksi produk luwih ayu
6. Mesin kasebut bisa ngasilake produk inti utawa inti luwih sithik, uga ora bisa ngasilake produk rewinding tanpa doyo.
7. Piranti sing dilengkapi piranti ngetang otomatis inframerah lan fungsi mandeg otomatis.
8. Peraturan kacepetan konversi frekuensi peralatan, kabel listrik bagean standar, apik, loman, gampang dioperasikake.
9. Piranti kasebut kanthi kothak turbin jinis gir kanggo ngontrol jarak, jarak bisa diganti 10-60CM, uga bisa nambah pemrograman PLC lan motor servo bersama nyadari fungsi sing bisa disetel tanpa wates (> 10cm).
10. Mesin kasebut bisa ngasilake produk inti utawa inti luwih sithik, uga ora bisa ngasilake produk rewinding tanpa doyo.

Parameter piranti

Model

DL-ZF1200
Kapasitas 10-90m / min
Sumber listrik 380v / 50hz

 

Kekuwatan 4,5kw
Diameter dipakani 1100mm

 

Jembar sing efektif 1150MM

 

Ukuran 2200 * 1500 * 1650MM

L * W * H

Bobot 1500KG
Rol embossing Changzhou
Suku listrik XINJIE / CHINT / HUICHUANG
Bingkai Baja standar
Motor servo XINJIE / CHINT / HUICHUANG
Layar tutul warna XINJIE / CHINT
Konverter frekuensi Mitsubishi
Piranti embossing Baja nganti waja  

Wol gulung dadi waja

Gambar

detail

Wara-wara: Peralatan lan fungsi bisa diatur miturut sing dibutuhake pelanggan, konfirmasi pungkasan basis kutipan ing fotokopi kanthi segel loro-lorone.
1.Kahanan rega: FOB / EXW
2. Pangiriman: Sajrone 40 dina sawise nampa advance lan gambar wis dikonfirmasi
3.Port: Shanghai / Ningbo
4. Pembayaran: Simpenan 40% T / T sadurunge, saldo sing dibayar sadurunge dikirim.
5.Tawaran valid sajrone 1 wulan.
6. Periode jaminan: Kita njamin manawa mesin anyar lan wektu jaminan bakal 12 (rolas) wulan, sing diwiwiti saka data tekane mesin


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk