DL-Z80 Mesin pembersih bayi sing otomatis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1 Ngolah bahan baku: kain ora tenunan; panas digulung; kain; kain akupunktur, malah ngusap tisu.
2 Jinis produk: tisu bayi, tisu bayi, tisu lan tisu perawatan wanita ngresiki lsp. Ukuran produk lan cairan bisa diatur.
3. Gesper jinis gesper bebarengan: saka volume pemotongan otomatis bahan sing ora ditenun, lempitan gesper otomatis, cairan otomatis, ngetung otomatis, tumpukan otomatis, produk output otomatis, kemasan otomatis, nyithak tanggal kanthi otomatis, kabeh baris kanthi otomatis rampung
4 Peralatan dilengkapi 1.2 set piranti pemotong garis ndhuwur lan ngisor rong meter, piranti panganan pneumatik otomatis, poros gas, transmisi pneumatik, piso nglereni munggah lan mudhun babagan piranti shift pneumatik.
5. Piranti kasebut dilengkapi seperangkat piranti lempitan gaya interlocking, kanthi 20 set pigura lempitan jinis gesper, kabeh digunakake 304 bahan stainless steel lan kanthi pabrik cetakan EDM kawat, lipat kinerja luwih stabil, imbuhan sing gampang lan gampang operasi.
6 Peralatan dilengkapi karo set lengkap sistem penambahan cairan otomatis (kalebu tabung campuran baja tahan karat).
7 Peralatan kanthi kontrol konverter frekuensi dobel, dawa tas disetel kanggo dipotong, ora perlu nyetel hawa kanggo pindhah, mlaku ing papan, ngirit wektu lan film.
8. Piranti kasebut dilengkapi pangerten tandha warna warna fotoelektrik, posisi panyegelan pemotongan input digital, sing ndadekake posisi panyegelan lan pemotongan luwih akurat. Kontrol PID independen suhu, lan luwih cocog karo macem-macem bahan kemasan.
9. Mekanisme penyegelan pungkasan kanthi balesan lan panyegelan sing luwih kenceng, nyegel pemotong film tanpa kapitunan. Dipungkasi ing piranti sudut, tas sing luwih ayu, ningkatake bahan produk. Fungsi mandheg posisi, pisau non stick, aja sampah, kemasan film.
10 Sistem kontrol listrik lan listrik: panggunaan sistem kontrol program PLC sing diimpor, layar tutul warna komputer, konversi frekuensi, impor, kontrol gabungan produksi

Model No. DL-Z80
Ukuran Dilipat l: 150-250mm w 80-110mm (Desain Khusus)
Bukak Ukuran l: 150-250mm w: 180-220mm
Ukuran Kemasan Jenis Bantal l: 110-330mm w: 30-130mm h: 10-65mm
Cara Lipat n, Lipat-Setengah, Saben Lipat Tombol (Desain Khusus)
Bahan sing Cocog Roll Spun-Lace, Roll Hot-Blast, Rolled Rolled Hot, Roll-Punched Roll, Diameter ≤1000 Jembar: 300mm
Sistem Kontrol Plc
Motor Kontrol Servo Kacepetan Motor
Setelan Parameter Layar Sentuh Warna
Kacepetan Produksi 1800-2500 pcs / Min ≈ 10-65pack / Min
Kompresor Udara Kasedhiya Kowe
Ukuran Kemasan Gumantung saka Konfigurasi
Pasokan Daya 350v 50hz 13kw
Bobot Udakara 8200kg 
detail

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita