DL-Z200 BABY WET TISSUE (1-30 pcs)

Katrangan singkat:

Parameter Utama

1. pasokan listrik: telung tahap 380V, 50Hz

2. daya: 15KW

3. Ukuran mesin: 5000X1300X200mm (L * W * H)

4. Ukuran jaringan udan (mm) non lempitan: (150-200) x (140-200) mm (LXW)

5. Ukuran lipatan jaringan basah (mm): (75-100) x (60-80) mm (LXW)

6. Ukuran kemasan: 5-30 pcs

7. Kacepetan produksi: 300-500 pcs / menit

8. Spesifikasi bahan baku

9. Film kemasan, jembaré 80280 Diameter ≤400

10. Spunlace, Jembar = 140-200, Diameter ≤1000

11. Label: Jembar≤70 Diameter ≤300

12. Cara lipat: lempitan Z / W


Detail Produk

Tag Produk

Struktur Utama

1. Mbusak materi spunlace kanthi transduser, kontrol ketegangan kanthi otomatis.
2. Piranti pemotong bahan spunlace, silinder misahake pisau pemotong.
3. Piranti label loro
4. Motong bolongan ing film, kanthi mesin kanthi otomatis
5. Piranti panyegelan wujud sing bunder.
6. Gir diferensial elektromosi, nyetel fase tanpa nyetop mesin.
7. Posisi relasi bolongan punch,
8. Labeling, lan tandha mripat dileksanakake ing PLC.
9. Merek listrik utama nggunakake merek terkenal (XINJIE / DELTA / HUICHUANG).
10. Mesin utama yaiku bentuk bingkai.
11. Spesifikasi bahan baku
12. Film pengepakan, jembaré 80280 Diameter ≤400
13. Spunlace, Jembar = 140-200, Diameter ≤1000
14. Label: Lebar≤70 Diameter ≤300
15. Mesin gampang dioperasikake, regane cocog;
16.kanggo: Hotel / restoran / omah / perusahaan / toko bayi

detail (1)
detail (2)

Wara-wara: Peralatan lan fungsi bisa diatur miturut sing dibutuhake pelanggan, konfirmasi pungkasan basis kutipan ing fotokopi kanthi segel loro-lorone.

• Istilah rega: FOB / EXW
• Pelabuhan: Shanghai / Ningbo
• Pangiriman: Sajrone 35 dina sawise nampa setoran lan gambar wis dikonfirmasi.
• Pembayaran: Simpenan 40% T / T sadurunge, saldo sing dibayar sadurunge dikirim.
• Penawaran bener sajrone 1 wulan.
• Periode garansi: Kita njamin manawa mesin anyar lan wektu jaminan bakal 12 (rolas) wulan, sing diwiwiti saka data tekane mesin kasebut. Kita nyedhiyakake dhukungan online 24 jam, yen ana masalah, bisa ngirim obrolan video, kita bakal wangsulan sanalika bisa, kanggo ngatasi masalah kasebut;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita