DL - Mesin laminasi ultrasonik

Katrangan singkat:

Daya: 8,5kw       

voltase: 380v / 50hz 3phase

Kapasitas: 10-90M / min

Ukuran: 6.5 * 1.9 * 1.85m


Detail Produk

Tag Produk

1. Prinsip peralatan: Gulungan bahan mentahan - kain sing disinkronake karo kain - kerut kain - embossing - laminasi ultrasonik - nglereni bahan baku - kain nduwurke tumpukan kanthi otomatis.
2. Piranti dilengkapi piranti ngetang otomatis inframerah lan fungsi mandeg otomatis.
3. Peraturan kecepatan motor servo, bagean kabel listrik standar, apik, loman, gampang dioperasikake.
4. Peralatan kanthi fungsi pneumatik, nggawe produksi produk luwih ayu
5. Mesin kasebut bisa ngasilake produk inti utawa inti sing kurang, uga bisa ngasilake produk rewinding sing doyo doyo.
6. Piranti kasebut kanthi kothak turbin jinis gir kanggo ngontrol jarak, jarak bisa diganti 10-60CM, uga bisa nambah program PLC lan motor servo bersama nyadari fungsi sing bisa disetel tanpa wates (> 10cm).
7. Alat duwe piranti panganan otomatis, menyang piranti panganan sing bisa ndhukung bobot 800KG paling gedhe (10-80gsm)

Parameter piranti

Model

DL-UL1850
Kapasitas 10-90m / min
Sumber listrik 380v / 50hz
Kekuwatan 8,5kw
Diameter dipakani 1000mm
Jembar sing efektif 1800MM
Ukuran 6500 * 1900 * 1850MM L * W * H
Bobot 1800KG
Suku listrik XINJIE / CHINT / HUICHUANG
Bingkai Baja standar
Motor servo XINJIE / CHINT / HUICHUANG
Layar tutul warna XINJIE / CHINT
Motor servo Mitsubishi / XINJIE
Piranti ultrasonik 1-15 set, Minangka panjaluk
Panganan dipakani 2 set
ul
ul1

Wara-wara:Peralatan lan fungsine bisa diatur miturut kebutuhan pelanggan, konfirmasi pungkasan basis kutipan ing fotokopi kanthi segel loro-lorone.

• Katemtuan rega: FOB / EXW
• Pangiriman: Sajrone 45 dina sawise nampa advance lan gambar wis dikonfirmasi
• Pelabuhan: Shanghai / Ningbo
• Pembayaran: Simpenan 40% T / T sadurunge, saldo sing dibayar sadurunge dikirim.
• Penawaran bener sajrone 1 wulan.
• Nginstal: Instalasi bakal ditindakake dening pelanggan utawa teknisi nanging biaya transportasi pelanggan. Gampang diatur lan diresiki.
Periode garansi: Kita njamin manawa mesin anyar lan wektu jaminan bakal 12 (rolas) wulan, sing diwiwiti saka data tekane mesin


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk