DL- Kemasan siji

Katrangan singkat:

Mesin kabeh dikontrol dening kontrol mikrokomputer mesin kemasan. Bisa digunakake kanggo ngganti kacepetan konversi frekuensi tanpa langkah, pangowahan tanggal produksi, nomer batch, lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Model No. DL- Kemasan siji
Ukuran Dilipat l: 60-110mm w: 35-80mm (Ukuran Liyane Bisa Disesuaikan)
Ukuran Ora Dibukak l: 120-160mm w: 60-70mm
Cara Lipat Disesuaikan
Bahan Baku Kertas Kekuatan Non-Renda Spun-Lace Utawa, Diameter: 1000mm,

300mm jembaré

Motor Kontrol Frekuensi Kacepetan Motor
Parameter-Setelan Antarmuka Man-Machine
Kacepetan Produksi 30-120 pcs / Min
Kompresor Udara Kasedhiya dening pelanggan
Ukuran Kemasan Dikonfirmasi Sadurunge Pengiriman
Pasokan Daya 220v 50hz 3kw
Bobot Mesin Udakara 1000kg, Dikonfirmasi Sadurunge Pengiriman

Fitur

Karakteristik mesin kemasan andhuk basah monolitik:

1 Operasi mesin kabeh dikontrol dening kontrol mikrokomputer mesin kemasan.
2 Sistem pelacak mripat listrik OMRON kanthi akurasi sing dhuwur, posisi pemotongan sing akurat.
3 Kontrol independen saka suhu panyegelan, cocog kanggo macem-macem bahan kemasan, panyegelan apik lan kuwat.
4 Kontrol kacepetan konversi frekuensi tanpa langkah, ganti tanpa rusak.
5 Kontrol otomatis kapasitas tangki Cair, isi cair bisa diatur kanthi bebas ngusap.
6 Pilih konfigurasi sing beda, sampeyan bisa ngrampungake spesifikasi produk sing beda.
7 Mesin kode konfigurasi, tanggal produksi, nomer batch lan konten liyane bisa dicithak kanthi otomatis.
8 Struktur kompak, kacepetan cepet, kinerja stabil lan andal, operasi sederhana.
9. Proses produksi: lempitan lan formasi otomatis non-anyaman pisanan, lan cair, meksa, nglereni, ngirim lan ngemas, nyetak kanthi otomatis rampung.

Napa milih kita

◎ Kabeh motor servo , Kontrol PLC.
Interface Antarmuka operasi layar tutul, setelan parameter sing gampang lan cepet.
◎ Nganggo sabuk sinkron, sistem nyopir ringkes, luwih dipercaya, pangopènan gampang.
Eye Omron mata elektronik sing sensitif, doyo lan posisi label kanthi akurat.
◎ Posisi bisa diatur kanthi mandiri, operasi gampang kepenak.
◎ Sistem kontrol label tunggal.
◎ Otomatis ndeteksi tutup plastik sing milih sistem label.
◎ Garansi: Kita bisa nyedhiyakake layanan online 24 jam,


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita