DL- Baris produksi jaringan basah semi-otomatis

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Proyek: Mesin lipat & Cutting

Utama ciri khas

detail (1)

Piranti kerja piranti, Panganan bahan baku - Lipat-Counting-Cutting-Output produk rampung.
Dilengkapi rong set piranti kontrol ketegangan, Mesthekake produk lempitan ukuran lan stabilitas.
Kanthi tilepan multi fungsi, bisa nggawe macem-macem cara lempitan.
Dilengkapi karo fungsi pancacahan infra merah, bisa nyetel jumlah potongan sing miturut syarat. 6. Papan meja lan kontak sing digunaake nggunakake stainless steel.
Dilengkapi piso merek kanggo nglereni, kanthi piranti ngasah otomatis.
Stabilitas peralatan kanggo digunakake

Parameter piranti

Jinis peralatan DL -Lipat & Mesin pemotong

 

 

Kapasitas

(miturut spesifikasi produk)

100-260 pcs / min   

Produk jembaré 500-800mm

300-400 pcs / min   

Produk ambane 300-500mm

480-520 pcs / min

Produk jembar 100-300mm

Tegangan sing dirating 380V
Frekuensi sing dirating 50Hz
Total kekuwatan 3,5 kw
 

Ukuran

 

2600 * 1700 * 1550 mm

(L * W * H)

Bobot peralatan Udakara 850KG
Jinis lempitan khusus (1/4, Z, W, C)
Jembar maksimal 800mm
Dhiameter maksimal 1100mm
Suku listrik Mitsubishi / CHINT / XINJIE
FOB 7700USD (jembaré 100-300mm)

Proyek: Mesin wetting

Karakteristik utama

detail (2)

1. Mesin kasebut digunakake kanggo nyemprotake cairan jaringan basah kanthi spesifikasi multi.
2. Iki dilengkapi pas kanggo kurva cairan lan nyetel asor produk sing disemprotake kanthi bebas. Pitunjuk lan fluks penyemprotan bisa diganti dening pangguna.
3. Sampeyan bisa uga nyemprotake akeh arah sekaligus.
4. Iki nggunakake transduser, ndawakake sabuk conveyor, lan dilengkapi ketegangan mekanik sing pas.
5. digawe saka stainless steel lan duwe ciri operasi sing trep, output dhuwur, nyemprotake sing padha, miturut standar kebersihan.

Piranti paramèter

Jinis DL-P
Kacepetan produksi 5-20 m / menit
 Sumber listrik  380V / 50Hz
Total kekuwatan 3,5 kw
 Ukuran Piranti  L3600xW750xH1550
Bobot Piranti 800 kg
FOB 8500USD

Proyek: Mesin kemasan

Karakteristik utama

detail (3)

Piranti paramèter

Jinis DL-PC

Kacepetan produksi

20-30 Tas / menit  80-120 pcs / tas
30-50Beg / min30-80 pcs / tas
50-70Beg / min10-30 pcs / tas
 Sumber listrik  220V / 380V / 50Hz
Total kekuwatan 3,5 kw
 Ukuran Piranti  L2800xW1250xH1750
Bobot Piranti 950 kg
FOB 18500USD

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita