DL-R2000 Mesin pemotong panas servo lengkap tanpa piring tumpukan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik peralatan

1. Syarat Bahan Baku:
Kain tanpa lebu, kain impregnasi, mikrofiber, lsp.
2. Prinsip kerja peralatan: panganan servo - pembetulan pinggiran servo - pemotongan longitudinal (slitting panas) - servo rod dobel dobel - kerut kain --- ketegangan melintang otomatis - pemotongan panas - output produk rampung.
3. Piranti kasebut dilengkapi 17 set pisau pemanas lan pisau pemotong. Pisau pemotong bisa nyetel jembar produk, penanganan materi otomatis lan platform ngangkat otomatis miturut kabutuhan pelanggan.
4. Ngadopsi motor servo dikombinasikake karo PLC lan layar tutul komputer kanggo ngontrol host, lan dilengkapi konverter frekuensi kanggo ngontrol panyesuaian nomer. Kabel bagian listrik cukup, resik, aman lan gampang dioperasikake.
5. Mesin 45 # rak struktur baja nganggo baja saluran standar nasional sing dipasang las, nggawe proses cat anti karat, peralatan listrik permukaan kabeh digawe saka peralatan listrik chint, sekrup, kacang, kayata bahan standar kabeh nganggo bahan baku standar nasional, mengaruhi produk papan sing gampang nganggo 304 bahan stainless steel,
6. Mesin kasebut nduweni struktur kompak, operasi lancar kanthi cepet, kinerja stabil, operasi sederhana, kaendahane murah.

Parameter teknis peralatan

Model DL-R2000 mesin pemotong panas servo lengkap
Motor servo XINJIE (3 set)
Piring pemanas JEPANG
Transformer CHINT
voltase 8KW
voltase 380V
Ukuran L3300mm * W3200mm * H1950mm
Kapasitas 6-12 WAKTU / MIN
Bobot 1200kg

Gambar

pictures (1)
pictures (2)

Wara-wara: Piranti lan fungsi bisa diatur miturut kebutuhan pelanggan, sing pungkasan
konfirmasi basis kutipan ing salinan fax kanthi segel saka loro-lorone.
1.Kahanan rega: FOB
2. Pangiriman: Sajrone 65 dina sawise nampa Deposit lan gambar wis dikonfirmasi.
3. Pembayaran: Simpenan 40% T / T sadurunge, saldo sing dibayar sadurunge dikirim.
4.Tawaran valid sajrone 1 wulan.
5. Periode jaminan: Kita njamin manawa mesin anyar lan wektu jaminan bakal 12 (rolas) wulan, sing diwiwiti saka data tekane mesin

Video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita