DL-R2000 Mesin pemotong panas servo lengkap

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Struktur kinerja lan karakteristik peralatan

1. Persyaratan produksi peralatan bahan baku: kain tanpa lebu, kain impregnasi, mikrofiber, lsp.

2. Prinsip kerja peralatan: panganan servo - servo edge rectifying - servo rod dobel unwinding - kain kisut - longitudinal - tension transvers otomatis - Cut panas - output produk rampung.

3. Piranti kasebut dilengkapi 17 set pisau pemanas lan pisau pemotong. Pisau pemotong bisa nyetel jembar produk, penanganan materi otomatis lan platform ngangkat otomatis miturut kabutuhan pelanggan.

4. Motor servo dikombinasikake karo PLC lan layar tutul komputer kanggo ngontrol host, lan karo konverter frekuensi kanggo ngontrol panyesuaian nomer.

5. Rak struktur mesin nganggo baja saluran standar nasional sing dipasang las, nggawe proses cat anti karat, peralatan listrik permukaan kabeh digawe saka peralatan listrik chint, sekrup, kacang, kayata bahan standar kabeh nganggo bahan baku standar nasional, mengaruhi adopsi papan sing gampang Bahan stainless steel 304, mesin kasebut nduweni struktur kompak, operasi lancar kanthi kecepatan tinggi, kinerja stabil, operasi sederhana, kaendahane loman.

Parameter teknis peralatan

Model DL-R2000 mesin pemotong panas servo lengkap
Motor servo XINJIE (5 set)
Piring pemanas JEPANG
Transformer CHINT
voltase 8KW
voltase 380V
Ukuran L3300mm * W3200mm * H1950mm
Kapasitas 6-12 WAKTU / MIN
Bobot 1300kg
Dhuwur tumpukan 20cm

Gambar

detail (1)
detail (2)
detail (3)

Video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita