DL-R2000 nglereni panas lan laser nglereni ruangan, Mesin nggawe wiper kamar sing resik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Parameter teknis peralatan

Model Laser DL-R2000 + nglereni panas
Motor servo XINJIE (6Sets) + mbenerake penyimpangan
Piring pemanas JEPANG
Transformer CHINT
Kekuwatan 15KW
Produk 4 * 4/6 * 6/9 * 9 disesuaikan
Tegangan 380V
Ukuran L3300mm * W3200mm * H1950mm
Kapasitas 6-10 kali / menit
Bobot 1400kg
Dhuwur tumpukan 30cm
Kepala laser 2 set

Gambar

DL-R2000 Full-servo hot and laser cutting Clean room wiper Making machine (4)
DL-R2000 Full-servo hot and laser cutting Clean room wiper Making machine (2)

Video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita