DL - Mesin Laminasi Gluing

Katrangan singkat:

Katrangan Piranti

Rewinder senyawa bahan dobel nggunakake bahan baku kain sing ora ditenun, yaiku rong jinis bahan baku ing alat ikatan lem. Kain sing ora ditenun dikendhaleni kanthi mekanisme kontrol ketegangan, mekanisme penyemprotan lem ditutup kanthi merata, lan mekanisme pengeditan dipasang ing gulungan.

Kecepatan produksi normal mesin yaiku 50-100 m / menit (gumantung karo karakteristik macem-macem bahan baku)


Detail Produk

Tag Produk

Instalasi peralatan

1.1 Peralatan ing sakiwa tengene kudu ninggalake perawatan 1 meter kanggo debugging utawa ndandani. (Bagéyan pakan plus 1 meter)
1.2 Bingkai sing ora dienggo, pigura Gluing lan pigura Rewinding kudu nggunakake sekrup kanthi kenceng
1.3 Nyetel sekrup sikil menyang peralatan sing lancar
1.4 Lebokake tekanan udara, disetel dadi 0.4 ~ 0.7 Mpa
1.5 Peralatan sing disambungake menyang daya 380 V telung tahap, landhesan sing apik (sambungan listrik kudu dioperasikake dening para profesional)

Peringatan: Kerja sirkuit kudu ditindakake dening profesional sing wis trampil

Pandhuan Operasi

detail (2)
detail (3)
detail (1)

Operasi sadurunge miwiti

1.Priksa manawa listrik lan gas wis kondisine apik. Miturut (Gambar 3), sambungake miturut nomer antarmuka

2. Miturut (Gambar 1) nginstal bahan 1 lan materi 2 ing peralatan kasebut. Miturut (Gambar 4) diagram tindikan materi

detail (1)

3. Miturut (Gambar 5), nguripake tombol tombol kontrol kacepetan kanthi kacepetan paling endhek, bukak mandheg, urip tombol mesin sing mbukak; banjur tarik bahan sing ora ditenun alon-alon puter kontrol kontrol supaya peralatan tetep cepet, kain sing ora ditenun narik mesin

detail (3)

4. Yen ditemokake yen ketegangan mundur maneh kenceng (utawa longgar), atur imbuhan tombol kontrol kacepetan (imbuhan arah jarum jam banget, imbuhan arah jarum jam banget).

detail (2)

5. Yen ditemokake ketegangan ing antarane kringetane kenceng banget (utawa longgar banget), atur imbuhan tombol kontrol tegangan sing ora dikatutake.

detail (1)

Pangopènan Piranti

1.1 Saben shift ngisi bolongan minyak sing wis ditemtokake.
1.2 Isi bahan bakar kothak poros saben wulan sewulan lan bersihake peralatan kasebut.
1.3 Jaga peralatan saprapat waktu, priksa kabeh sekrup, baut lan perlengkapan liyane.

Wara-wara: Peralatan lan fungsi bisa diatur miturut sing dibutuhake pelanggan, konfirmasi pungkasan basis kutipan ing fotokopi kanthi segel loro-lorone.
• Istilah rega: FOB
• Pangiriman: Sajrone 60 dina sawise nampa advance lan gambar wis dikonfirmasi
• Pelabuhan: Shanghai / Ningbo
• Pembayaran: Simpenan 40% T / T sadurunge, saldo sing dibayar sadurunge dikirim.
• Penawaran bener sajrone 1 wulan.
• Nginstal: Instalasi bakal ditindakake dening pelanggan utawa teknisi nanging biaya transportasi pelanggan. Gampang diatur lan diresiki.
Periode garansi: Kita njamin manawa mesin anyar lan wektu jaminan bakal 12 (rolas) wulan, sing diwiwiti saka data tekane mesin


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita