Mesin rewinding DL-F850 SMT

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1. Prinsip apa sing digunakake ing peralatan: otomatis dipakani → disinkronake → motong nganggo agul-agul bunder → ngitung otomatis →
rewinding otomatis;
2. Peralatan kasebut nggunakake piranti pakan otomatis pneumatik, bobot bantalan maksimal udakara 350Kg (10-80gsm), lan operasi iki gampang lan trep
3. Piranti kasebut bisa ngolah macem-macem spun lace nonwoven; kain pulp kayu; kain jarum lan produk liyane.
4. Bahan baku dikirim sabuk kanthi sinkronisasi kanggo mesthekake ketegangan bahan baku lan poros ekspansi udara dilengkapi santai.
5. Nglumpukake fungsi penekan pneumatik ing sisih njupuk supaya produk sing diasilake luwih ayu.
6. Dilengkapi karo piranti pancacahan otomatis infra merah lan fungsi mandeg otomatis, ngetung nomer mandheg, ngetung kanthi akurat.
7. Mesin gampang dioperasikake, rega cocog;
8. Kabeh cara sprocket lan chain drive digunakake.
9. Piranti pembuangan tekanan lan kompresi kompresi kabeh nggunakake rel slide linear ing sisih loro kanggo munggah lan mudhun, lan larik waos sejajar karo roller press sing nduwurke tumpukan.
10. poros ekspansi udara nduwurke tumpukan: ketegangan nduwurke tumpukan iku pancet, Kapadhetan nduwurke tumpukan seragam, lan elastisitas bisa diatur

Parameter piranti

Model

DL-F850
Kapasitas 10-60m / menit
Tegangan 380v / 50hz

 

Kekuwatan 4,5kw
Diameter Rewinding 50-300MM

produk khusus bisa disesuaikan

Jembar sing efektif 800MM

produk khusus bisa disesuaikan

Ukuran 2200 * 1500 * 1400MM

L * W * H

Bobot 650KG
Panganggone Pabrik 
detail

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita