Mesin Rewinding Slitting Perforating DL-F1200

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1. peralatan kanthi otomatis baris, count, slitting, nduwurke tumpukan bebarengan. Lumahing pungkasan tingkat apik.
2. peralatan kasebut dilengkapi piranti ngetung dobel otomatis infra merah lan fungsi mandeg otomatis.
3. peralatan kanthi piranti distribusi otomatis pneumatik, poros pneumatik kanthi otomatis, sabuk lebar pneumatik kanthi piranti transmisi sinkronis, putar alat angkat pneumatik otomatis, piranti seluler, pamisahan pneumatik babagan pengeboran spiral nyata, cahya lan lancar, lan bisa nyetel kecenderungan saka ngebur.
4. gir pitch hole sing dilengkapi CVT saka 10cm-60cm, aja ganti gir kanthi otomatis nyetel dawa jarak garis. Uga bisa dilengkapi program PLC lan kontrol servo listrik, nada perforasi bisa diatur kanthi tanpa wates.
5. mesin dilengkapi piranti pasukan sing bisa diatur loro, bisa ngasilake produk inti sing kurang, pengeboran, slitting, rewinding utawa non drilling, slitting, rewinding, dilengkapi produk adjustable rewinding, sesak, piranti kompresi pneumatik.
6. peralatan kasebut nggunakake regulasi kacepetan kontrol konversi frekuensi impor, lan kabel bagean listrik cukup, ayu, loman lan trep kanggo dioperasikake.
7. bisa dilengkapi sistem ketegangan magnetik stok buntut.
8. Perusahaan nyedhiyakake macem-macem cara santai, metode pengambilan, kontrol gaya partikel magnetik, kontrol ekspansi gaya horisontal, kontrol sabuk conveyor, kontrol servo, gaya ekspansi lan cara liyane kanggo memenuhi persyaratan macem-macem produksi produk, kanggo entuk efek slitting paling apik
9. Saiki, peralatan sing padha ing industri sing padha, ora preduli babagan kualitas produksi utawa indikator teknis, ora bisa dibandhingake karo pabrik kita.

Parameter piranti

Model

DL-F1200
Kapasitas 10-90m / min
Sumber listrik 380v / 50hz

 

Kekuwatan 4,5kw
Diameteripun nduwurke tumpukan 50-500MM

produk khusus bisa disesuaikan

Jembar sing efektif 1150MM

produk khusus bisa disesuaikan

Ukuran 3200 * 1500 * 1400MM

L * W * H

Bobot Mesin 850KG
Jarak perforasi Minangka panjaluk, (motor servo, tanpa wates)

Luwes (10-60cm, motor frekuensi)

Pisau slitting Blade bunder

Pisau udhara

Gambar

detail (1)
detail (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita