Mesin nggawe filter penyaring kahanan Dl-A550

Katrangan singkat:

Mesin kasebut minangka mesin kanthi otomatis, Kalebu panganan otomatis, irisan pisau pisau, welding ultrasonik ,, koleksi produk rampung lan pancacahan otomatis. Sing digunakake ing industri filtrasi kayata filter efisiensi dhuwur. Alat rumah dll.


Detail Produk

Tag Produk

12 (1)
12 (2)
12 (3)

Spesifikasi Mekanik

Ukuran mesin: 12500 (L) × 1050 (W) × 1550 (H) mm
(miturut syarat pelanggan)
Tegangan: 3 fase 4 kawat 220 V / 380V
Konsumsi daya: 15kw
Kapasitas: 10-12M / min
Gambar: disesuaikan
Pola: nyedhiyakake pelanggan
Gulung jembaré maks: 760mm
Gulung diameteripun maks: 1000mm
Nampa bahan baku: Kain nonwoven (spunbond, spunlace, meltblown)

Karakteristik Mekanik

1. Komputer program PLC, kontrol motor Servo, Layar tutul warna;
2. Peralatan las ultrasonik;
3. Produk sing wis rampung yaiku sheet, lan dawa produk (produk rampung 100 mm-760 mm) bisa diatur;
4. Antarmuka mesin utama: sistem kontrol motor servo;
5. Mesin kabeh nggunakake struktur paduan aluminium, sing apik lan kukuh tanpa karat;
6. Piranti kanggo mangan: 1-12 nyetel bingkai feed

Jeneng

Foto

Asal Usul

 

 

 

 

PLC

 

 detail (1)

 

 

 

XINJIE / Huichuang (Zhejiang / Suzhou)

 

 

 

Frekuensi

 

 detail (2)

 

 

 

CHINT (Taiwan)

 

 

 

 

Suku listrik

 

 detail (9)

 

 

Huichuang

Suzhou

  

Slitting Blades Blades /

piso udara

  detail (3)   

 

XINJIE

  

 

Layar tutul

  detail (4)   

 

XINJIE (Zhejiang)

  

 

 

     Piranti ultrasonik (10 set)

 detail (8)   

 

 

 

XINJIE (Zhejiang)

  

 

 

 

Nglereni pelacakan fotolistrik

 

 

 detail (10)   

 

 

 

Taiwan 

Wara-wara: Piranti lan fungsi bisa diatur miturut kebutuhan pelanggan, sing pungkasan
konfirmasi basis kutipan ing salinan fax kanthi segel saka loro-lorone.
• Ketentuan rega: FOB
• Pangiriman: Sajrone 65 dina sawise nampa advance lan gambar wis dikonfirmasi.
• Pembayaran: Simpenan 40% T / T sadurunge, saldo sing dibayar sadurunge dikirim.
• Penawaran valid sajrone 1 wulan.
• Nginstal: Instalasi bakal ditindakake dening pelanggan utawa teknisi nanging biaya transportasi pelanggan. Gampang diatur lan diresiki.
• Periode garansi: Kita njamin manawa mesin anyar lan wektu jaminan bakal 12 (rolas) wulan, sing diwiwiti saka data tekane mesin


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita