Mesin Kemasan Lembar Katun Alkohol DL-220

Katrangan singkat:

(Ukuran standar mbukak 60 × 30, lempitan 30 × 30 utawa 30x30 lapisan dilapisi produk, ukuran liyane bisa disesuaikan, lan ukuran paket ora bisa diganti yen wis diatasi)

● Operasi antarmuka operasi layar tutul warna; sistem servo drive; Kontroler sing bisa diprogram PLC kanthi cerdas ngontrol operasi kabeh mesin, panganan film sing tepat, transmisi lembaran katun sing stabil, lan potongan tas sing tepat.

● Pompa cair sing diimpor, jumlah cairan sing ditambahake disetel langsung ing layar tutul.

● Ing premis volume cairan dhuwur, panyegelan ketat, ora ana bocor, utawa ora ana gelembung

● Operasi stabil kabeh mesin, output dhuwur: 280-350 tas / menit


Detail Produk

Tag Produk

Alur proses

Kain gulung lan film gulung kemasan sing ora dirajut ing mesin → kain sing ora dirajut dilipat dawa dadi setengah (utawa ora dilipat) → dipotong → dosis → output lembaran lempitan → nggawe tas → kemasan → panyegelan → output produk rampung rangkep.

Kain tenunan + film cair + kemasan

detail

Parameter teknis utama

Model spesifikasi: DL-220
Ukuran sheet alkohol sing durung dilipat: dawa 30mm × ambane 60mm
Ukuran alkohol terlipat: dawa 30mm × ambane 30mm
Metode lempitan lembar katun: gulung dadi separo sepisan, 2 lapis utawa siji lapisan tanpa lempitan
Ukuran tas: dawa 50mm × jembaré 50mm
Kapasitas pangolahan: 280-350 tas / menit
Bahan film kemasan: 73-110g / ㎡ Kertas kemasan komposit film aluminium
Spesifikasi film kemasan: Φ≤350 mm, jembaré 400 mm, diameter diameter inti kertas 76.2mm
Bahan lembar katun sing ditrapake: kain tanpa bahan tenunan, 30-60g / ㎡spunlace
Spesifikasi bahan mentah kain sing ora ditenun: diameter≤600mm, jembaré 60mm
Diameter batin inti kertas mentah: Φ76.2mm (= 3 ")
Total tenaga: 220v, 50hz, 5 kw
Bobot peralatan: 500 kg
Ukuran: dawa 2800 × jembaré 1300 × dhuwur 1500mm
Ukuran kemasan: dawa 2200 × jembaré 1500 × dhuwur 1500mm

Konfigurasi peralatan utama (yen sampeyan kudu ngganti konfigurasi listrik, jelasake, regane luwih akeh)

A. Bagéan listrik
1. Layar tutul warna (Xinje TGS-765-MT)
2. Kontroler sing bisa diprogram (Xinje PACK-10)
3.2 motor drive (Xinje MS-80STE-M02430)
4. Loro drive servo (Xinje DS3-20P7-AS)
5. Sistem posisi tandha warna. (GDJ-411 Shanghai Yatai)
6.Descharge conveying drive motor: Taizhou Aoqili 41K-25GN-G
7. Listrik liyane: kontaktor, relay, tombol switch, lsp: Zhejiang Chint

Tampilan pigura lan transmisi mekanik utama
1. Bingkai digawe saka profil aluminium industri kayata standar nasional 40 × 40 × 2 utawa 40 × 40.
2. Tutup pelindung nganggo proses las las logam 1.2mm 304
3. Bagéan sing ngubungi katun alkohol digawe saka 304 waja tahan karat.
4.Mekanisme rantai gigi: gir ZG45 (45 # baja cor) pangolahan emas lan perawatan quenching

Aksesoris acak

1. rod pemanas 2 pcs
2. pisau pemotong kain 1 pcs
3. tas pisau 1 pcs
4. lapisan agul-agul 1 pcs
5.thermocouples 2 pcs
6. nyetel alat perawatan 1set

detail1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita