DL- 1-8 Nggulung mesin rewinding andhuk super alus

Katrangan singkat:

Bisa nggawe produk andhuk alus sing bisa digunakake. Cocog kanggo kabeh jinis spunlace kain sing ora ditenun: kayata gandum rata, bolong bolong, mutiara gedhe, mutiara cilik, gandum EF lan macem-macem kain proses jacquard.


Detail Produk

Tag Produk

1. proses kerja: panganan gulung - Slitting - lempitan - perforasi - rewinding - ngetung (saben Meter) - produk lancar
2. Jarak kabel kontrol kothak Trurbine (10-60CM)
3. Jembar efektif: 1400 mm, diameter maksimal: 1000 mm
4. Fungsi mateni count otomatis (infrared);
5. daya: 5,5 kW.
6. Piranti kasebut dilengkapi piranti pakan otomatis pneumatik; gulung bubuk magnetik, lan kain asli; kapasitas: 10-90 m / min (kacepetan tartamtu miturut ciri macem-macem bahan baku)
7. Piranti kasebut dilengkapi 4 set silinder lan pangiriman karet tahan karet khusus pangaturan pneumatik sing diucapake dawa lan mudhun。
8. Piranti kasebut nggunakake pangaturan kacepetan kontrol konversi frekuensi, spesifikasi kabel bagean listrik cukup, operasi resik, aman lan gampang.
9. Bingkai mesin baja internasional sing dibentuk, permukaan kanggo perawatan karat, kabeh piring mesin kudu perawatan cat anti-karat, ukuran las bingkai, tulangan, katrol, gir lan kabeh pusat transmisi akurat, kanggo njamin kelancaran operasional mesin, mesin kasebut ora bakal duwe fenomena plastik sajrone rong taun

Persyaratan kinerja mekanik

a. Pisau pemotong nganggo pisau bunder 10-15sets sing nggunakake baja standar.

b. Piranti ngetang nganggo count counter elektronik merek patungan Sino-Korea "XinJie".

c. Kacepetan mekanik utawa kacepetan stepless kacepetan dhuwur, kanthi stabilitas dhuwur.

Jinis

DL-1-8 nggulung

Kacepetan produksi

10-90m / min

Sumber listrik

380V / 50HZ

Total kekuwatan

5,5kw

Ukuran mesin

L5500mm x W1450mm x H1200mm

Jinis lempitan

"C" / "V"

Bobot mesin (kg)

1200kg

Bingkai mesin

Baja standar

Konverter frekuensi

Mitsubishi / XINJIE

Pelabuhan

NINGBO / SHANGHAI

babar pisan

12 + 1 wulan

Cara pambayaran

Simpenan T / T 40%, 60% sadurunge dikirim

Regane

FOB / EXW

 

Wektu pangiriman

30-35 dina

Kothak piranti

1 set

Gambar

detail (2)
detail (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita