DL- 1-5 Nggulung mesin rewinding andhuk super alus

Katrangan singkat:

Mesin iki bisa ngolah produk andhuk empuk, kayata: andhuk resik, andhuk rai, gulung andhuk alus lan produk liyane. Cocog kanggo kabeh jinis spunlace kain sing ora ditenun: kayata gandum rata, bolong bolong, mutiara gedhe, mutiara cilik, gandum EF lan macem-macem kain proses jacquard. Iki minangka kapasitas produksi paling cepet lan peralatan produksi paling efisien ing pasar.


Detail Produk

Tag Produk

1. Skrining, lempitan 、 perforasi 、 rewinding 、 ngetung (saben M) , produk lancar. Ngadopsi piso bunder : piranti lempitan
2. Jarak kabel kontrol kothak Trurbine (10-60CM)
3. Jembar efektif: 1200 mm, diameter maksimum: 1000 mm
4. Fungsi mateni count otomatis (infrared);
5. daya: 4,5 kW.
6.rewinding : p40mm roller rewind。Max diameter: 300 mm inti kertas njero: 3 inci
7. Piranti kasebut dilengkapi 4 set silinder lan pangiriman karet tahan karet khusus pangaturan pneumatik sing diucapake dawa lan mudhun。
8. Piranti kasebut nggunakake pangaturan kacepetan kontrol konversi frekuensi, spesifikasi kabel bagean listrik cukup, operasi resik, aman lan gampang.
9. Bingkai mesin baja internasional sing dibentuk, permukaan kanggo perawatan karat, kabeh piring mesin kudu perawatan cat anti-karat, ukuran las bingkai, tulangan, katrol, gir lan kabeh pusat transmisi akurat, kanggo njamin kelancaran operasional mesin, mesin kasebut ora bakal duwe fenomena plastik sajrone rong taun

Syarat materi komponen mesin

a. Meja operasi ndhuwur lan pakan mesin: gunakake piring stainless steel 304 #.

b. Bingkai: gunakake baja standar standar nasional, permukaan kanggo perawatan cat anti karat ;;

c. Sekrup standar: baja domestik 45 # kualitas tinggi, kabeh bagean gampang nyebabake polusi produk rampung digawe saka stainless steel

d. Bantalan: bagean umum kanggo produksi merek "Horse" ing Taiwan, bagean khusus ing merek "NSK" ing Jepang;

e. Roller pandhuan: Pabrik Shanghai, roller paduan aluminium presisi tinggi;

f. Silinder nganggo merek "SNS"

g. Plat segel: piring baja bermutu tinggi kanthi 1.0mm, kandel;

Jinis

DL-1-5 nggulung

Kacepetan produksi

10-70m / menit

Sumber listrik

380V / 50HZ

Total kekuwatan

4,5kw

Ukuran mesin

L5500mm x W1250mm x H1100mm

Jinis lempitan

"C" / "V"

Bobot mesin (kg)

950kg

Bingkai mesin

Baja standar

Wektu pangiriman

30-35 dina

Kothak piranti

1 set

Gambar

Picutre-6
Picutre-7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita