gtag ('config', 'AW-10793310089');

Jaringan katun, lini produksi jaringan kertas

  • DL-320 Alcohol Cotton pads making Machine

    DL-320 Alkohol Kapas nggawe Mesin

    Prinsip kerja:

    Kain gulung lan film gulung kemasan sing ora dirajut ing mesin → kain sing ora dirajut dilipat dawa dadi setengah (utawa ora dilipat) → slitting → dosis → output sheet lempitan → nggawe tas → kemasan → panyegelan → output produk rampung rangkep.                      

    (Ukuran standar mbukak 60 × 30, lempitan 30 × 30 utawa 30x30 lapisan dilapisi produk, ukuran liyane bisa disesuaikan, lan ukuran paket ora bisa diganti yen wis diatasi)

  • disposable face towel dry & wet towel making machine

    pakai andhuk rai garing & andhuk basah

    Nggunakake bahan gantung siji-lengen kanggo muter, kanthi forklift loading impor, gampang diganti bahan baku, gampang dioperasikake; Saben gulung bahan dilengkapi kontrol tegangan bubuk magnetik independen. Miturut macem-macem struktur bolong, bobote bahan bisa diatur kanthi mandiri, lan ketegangan bisa dikurangi kanthi lancar. 1.Ukuran peralatan: L5.5m * W2.0m * H2.2 m. Bisa ngolah jaringan katun / tisu kertas rai. 2. sifat mekanik: A. mesin iki persegi dowo ...
  • Automatic Cotton tissue/ Paper Tissue Production Line

    Jaringan Produksi Jaringan Katun Otomatis / Kertas

    Mesin lipat jaringan Katun Otomatis / Kertas DL-1050

    Nggunakake bahan gantung siji-lengen kanggo muter, kanthi forklift loading impor, gampang diganti bahan baku, gampang dioperasikake; Saben gulung bahan dilengkapi kontrol tegangan bubuk magnetik independen. Miturut macem-macem struktur bolong, bobote bahan bisa diatur kanthi mandiri, lan ketegangan bisa dikurangi kanthi lancar.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita