mesin sprei

  • DL-ZS2000 Surgical drape Folding machine

    DL-ZS2000 bedah Drape lipat mesin

    1. Prinsip kerja: nggulung gulung → nglereni bolongan → lempitan vertikal otomatis → nglereni dawa → lempitan horisontal (3 kaping) → tumpukan otomatis 2. Dilengkapi karo piranti sing ngirimake sinkronis lan pengontrol tegangan bubuk magnetik kanggo mesthekake akurasi dimensi saka produk rampung lempitan. 3. Kasedhiya folder multifungsi inovatif sing inovatif, sing bisa ngonversi mode lipat produk luwih akeh lan gampang diatur. 4. Uga nganggo slider sing dikontrol servo ...
  • DL-Z800 Bed sheets/Tower Folding machine

    Seprei DL-Z800 / Mesin Lipat Menara

    1. Prinsip kerja peralatan: ngirim → lempitan vertikal otomatis → nglereni bahan → lempitan horisontal rampung kanthi otomatis. 2. piranti nggunakake kontrol transmisi kanthi terus-terusan saka daya, dawa produk kontrol listrik servo lan kanthi piranti transfer positif lan negatif (mung domestik). 3. peralatan kanthi piranti conveyor sabuk sudhut lan piranti kontrol jinis piring tekanan pneumatik, piranti panganan otomatis, dilengkapi gas - up - poros, Long ...