gulung nonwoven otomatis kanggo muter mesin rewinding perforasi

Katrangan singkat:

Mesin iki digunakake ing bahan nonwoven, kayata spunbond, spunlace, meltblown. Dhaptar kanggo muter perforasi, slitting, rewinding. nampa selaras.


Detail Produk

Tag Produk

1. perlengkapan karo piranti distribusi otomatis pneumatik, poros pneumatik kanthi otomatis, sabuk lebar pneumatik kanthi piranti transmisi sinkronis dawa, nglereni piranti ngangkat pneumatik otomatis, piranti seluler, pamisahan pneumatik babagan pengeboran spiral nyata, entheng lan lancar, lan bisa nyetel kecenderungan saka ngebur.
2. gir pitch hole sing dilengkapi CVT saka 10cm-60cm, aja ganti gir kanthi otomatis nyetel dawa jarak garis. Uga bisa dilengkapi program PLC lan kontrol servo listrik, nada perforasi bisa diatur kanthi tanpa wates.
3., mesin kasebut dilengkapi piranti pasukan sing bisa diatur loro, bisa ngasilake produk inti sing kurang, pengeboran, slitting, rewinding utawa non drilling, slitting, rewinding, dilengkapi produk adjustable rewinding, sesak, piranti kompresi pneumatik.

 

 

Piranti paramèter

Model

DL-F1200
Kapasitas 10-90m / min
Sumber listrik 380v / 50hz
Kekuwatan 4,5kw
Diameteripun nduwurke tumpukan Produk khusus 50-500MM bisa disesuaikan
Jembar sing efektif Produk khusus 1150MM bisa disesuaikan
Ukuran 3200 * 1500 * 1400MML * W * H
Bobot Mesin 850KG
Jarak perforasi Minangka panjaluk, (motor servo, tanpa wates) Luwes (10-60cm, motor frekuensi)
Pisau slitting Pisau bundar pisau

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita