Babagan Kita

factory (17)

Jiangxi DeleIntelligent Technology Co, Ltd. didegaké ing taun 2010. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, perusahaan kami dadi rangking industri industri pengolahan kain non-anyaman ing China, lan perusahaan pertama sing duwe bisnis saka bahan baku-- --Produksi peralatan ---- produk kain sing ora ditenun. Minangka perusahaan rantai industri lengkap, bali menyang Dexing kanggo pangembangan bisnis ing taun 2018 sawise narik investasi. Saiki dununge ing Dexing High-tech Industrial Park, kanthi investasi udakara 150 yuta RMB, Total lahan pabrik udakara 50 hektar, area pabrik kanthi lokakarya luwih saka 30.000 meter persegi, duwe 12 lokakarya produksi standar, dilengkapi Lokakarya mesin CNC, gudang suku cadang, lan lokakarya Produksi perakitan, lsp.

Perusahaan kami duwe pirang-pirang personel R & D sing berpengalaman lan tenaga teknis, sing wis melu ing industri kain sing ora ditenun luwih saka 30 taun, kanthi pengalaman sing sugih lan akrab karo proses manufaktur lan proses produksi industri kain non-anyaman. Iki minangka pabrik modern sing nggabungake manufaktur, riset lan pangembangan, lan penjualan. Utamane ngasilake produk sanitasi sing bisa ditenun tanpa tenunan, kayata: lini produksi andhuk alus katun, lini produksi kain malas, lini produksi andhuk mandhi pakai, tutup produksi selimut lan garis produksi sarung bantal, lini produksi gulungan jaringan lunak, mesin topeng ultrasonik, mesin lipat , mesin jaringan basah, mesin kemasan, mesin kantong saringan ultrasonik, mesin slitting lan rewinding, mesin remover dandanan, peralatan tambahan medis lan mesin produk sanitasi sing gegandhengan, lsp. Peralatan produksi sing ana saiki diwenehake menyang kabeh wilayah ing negara kasebut, duwe reputasi apik, lan diekspor menyang negara manca, lan njaga hubungan kerja sama perdagangan manca lan ekspor karo meh 70 negara ing jagad iki. Ana kantor ing pirang-pirang panggonan ing negara kasebut, lan sawetara peralatan wis entuk sertifikat paten sing relevan.

team (1)
team (2)
team (3)

Perusahaan kita ngetutake filosofi "berorientasi wong" lan tujuan "kualitas lan integritas" kanggo ngawula para pelanggan. Kita kanthi tulus nampani kanca-kanca saka kabeh lapisan masyarakat ing omah lan ing luar negeri kanggo ngunjungi pabrik.