Babagan Kita

Reputasi Dhuwur

  • factory-(8)

Dele

PURWAKA

Jiangxi Dele Intelligent Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2010. Sawise pirang-pirang taun pembangunan, perusahaan kami dadi rangking industri industri pengolahan kain non-anyaman ing china, lan perusahaan pertama sing nggawe bisnis saka bahan baku —- Manufaktur peralatan —- produk kain sing ora ditenun. Minangka perusahaan rantai industri lengkap ..

  • -
    Didegaké ing 2010
  • -+
    Pengalaman 30 taun
  • -+
    Luwih saka 10 produk
  • -+
    Pasar Luar Negeri

produk

Produk Panas

PAWARTA

Layanan Pisanan